Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Προμήθεια ενός (1) ανισότροχου ελαστικοφόρου εκσκαφέα-φορτωτή για τις ανάγκες του Δήμου Ερυμάνθου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ

Προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων για την «Προμήθεια ενός (1) ανισότροχου ελαστικοφόρου εκσκαφέα-φορτωτή για τις ανάγκες του Δήμου Ερυμάνθου»

(CPV : 43262100-8 Αυτοκινούμενοι εκσκαφείς), εκτιμώμενου προϋπολογισμού 135.160,00 € συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α., με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα, από οικονομική άποψη, προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Προσφορές υποβάλλονται με βάση τις απαιτήσεις και τα κριτήρια ανάθεσης που ορίζονται στη Διακήρυξη και στη Μελέτη Προμήθειας Ανισότροχου Ελαστικοφόρου Εκσκαφέα Φορτωτή (Αριθ. Μελέτης Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.: 02/2023), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Διακήρυξης, για το υπό προμήθεια είδος.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η  16/06/2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 23:59:59.

Ο προϋπολογισμός της ανωτέρω δαπάνης θα καλυφθεί  από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο των Πράξεων:

  • «Προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Ερυμάνθου» ΑΔΑ: ΨΘ23465ΧΘ7-ΙΑΕ)
  • «Προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων, μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού» (ΑΔΑ: 6Ψ0Ι46ΜΤΛ6-ΨΒΨ)

καθώς και από ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών του Δήμου Ερυμάνθου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:

  1. Όλα τα φυσικά πρόσωπα (Έλληνες ή Αλλοδαποί),
  2. Όλα τα νομικά πρόσωπα,
  3. Συνεταιρισμοί
  4. Ενώσεις ή Κοινοπραξίες προμηθευτών.

Γλώσσα προσφοράς είναι η Ελληνική.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.(Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr).

Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό πρέπει υποχρεωτικά και με ποινή αποκλεισμού να συνοδεύει κάθε προσφορά.

Η εγγύηση αυτή εκδίδεται υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό δύο τοις εκατό (2%) της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης χωρίς Φ.Π.Α., ήτοι σε ποσό ύψους 2.180 €  και πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς.

Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα οΚτώ (8) μηνών από την επόμενη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του προβλεπόμενου από τη διακήρυξη απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Η ισχύς της προσφοράς μπορεί να παρατείνεται εγγράφως, εφόσον τούτο ζητηθεί από την αναθέτουσα αρχή, πριν από τη λήξη της, με αντίστοιχη παράταση της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 72 παρ. 1 α του ν. 4412/2016.

Η σύμβαση τίθεται σε ισχύ από την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού και έχει διάρκεια εκατόν πενήντα (150) ημερολογιακών ημερών.

Θα παρέχεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στο υλικό του διαγωνισμού:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΡΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΤΥΠΟ ΟΠ ΕΕΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΙΝΑΚΑΣ-ΦΣ