Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Πρόσκληση Σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

3 Comments

  • Θα ήθελα να ρωτήσω εάν επιτρέπεται να παρακολουθώ τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ?

  • Θα ήθελα να ρωτήσω εάν επιτρέπεται να παρακολουθώ τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου?

    • Κύριε Γεωργακόπουλε,
      σε απάντηση του από 05/10/2021 ηλεκτρονικού σας μηνύματος, σας ενημερώνουμε ότι οι Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιούνται σύμφωνα με το άρθρο 67, Ν.3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το 74 του Ν. 4555/18 και της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Δ1α/ΓΠ.οικ. 53950/2021 (ΦΕΚ 4054/Β/4-9-2021) και τα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας».
      Ειδικότερα αναφέρεται ότι οι συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων θα λαμβάνουν χώρα με φυσική παρουσία, χωρίς τον περιορισμό ατόμων, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10, και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, δηλαδή απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού.
      Εκ της Γραμματείας Δ.Σ.

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.