Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Δήμος Ερυμάνθου προτίθεται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/Α΄/2010) όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει από το άρθρο 78 του Ν.4555/18), να συγκροτήσει Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης ως όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες.
Η εν λόγω επιτροπή, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους των φορέων της τοπικής κοινωνίας και δημότες, συστήνεται στους Δήμους με πληθυσμό μεγαλύτερο από πέντε χιλιάδες κατοίκους και συγκροτείται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται με απλή πλειοψηφία των μελών του και εκδίδεται εντός δύο (2) μηνών από την εγκατάσταση των δημοτικών αρχών.
Κατόπιν των ανωτέρω καλούνται οι φορείς του Δήμου Ερυμάνθου (επιστημονικοί, επαγγελματικοί, αθλητικοί, πολιτιστικοί και λοιποί σύλλογοι και ενώσεις, εθελοντικές οργανώσεις, κλπ.) καθώς και οι δημότες που επιθυμούν να συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης να εκφράσουν εγγράφως τη βούλησή τους έως την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 14:00΄ στο Γραφείο Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου (διεύθυνση: Χαλανδρίτσα 250 08).
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΡΗΣ