Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Δημοσιοποίηση στοιχείων σύμβασης του έργου: «Κατασκευή μικρών τεχνικών οδοποιίας και άλλων έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου του Δήμου Ερυμάνθου από φθορές (ΣΑΕ 055)» Προϋπολογισμού: 199.999,03 €

Ο Δήμος Ερυμάνθου, προτίθεται να προβεί στη διακήρυξη δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Κατασκευή μικρών τεχνικών οδοποιίας και άλλων έργων αποκατάστασης του οδικού δικτύου του Δήμου Ερυμάνθου από φθορές (ΣΑΕ 055)», προϋπολογισμού:  199.999,03 € (με ΦΠΑ).

Το έργο του θέματος θα εκτελεστεί στον Δήμο Ερυμάνθου και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συγκεκριμένα την ΣΑΕ 55 στην οποία είναι ενταγμένο το έργο αριθ. 2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των ΟΤΑ για “Πρόγραμμα Πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’  βαθμού της Χώρας”.

Το παρόν δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερυμάνθου (www.erymanthou.gr ), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 άρθρο 221 παρ.10.

Ανακοινωση εργου στην ιστοσελ του ΔΗΜΟΥ_signed

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.