Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: «ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ – ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ»

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου

προκηρύσσει διεθνή ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο: «ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ – ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ» προϋπολογισμού 2.065.867,28 ΕΥΡΩ με το Φ.Π.Α.

Αναθέτουσα Αρχή: ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ , Νομός Αχαΐας – GR 250.08, Χαλανδρίτσα, Ελλάδα – τηλ: +30 26943 60333 – fax: +30 26943 60331 – Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: dimos@erymanthou.gr, Ιστοσελίδα: http://www.erymanthou.gr, αρμόδιοι για πληροφορίες Ευάγγελος Τσιλίγκας (μελέτη-τεχν. Προδιαγραφές) τηλ: 26943 60330 και Κανελλάκης Ηλίας (υπεύθυνος διαγωνισμού) τηλ: 26943 60324.

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει:
-Την προμήθεια και εγκατάσταση τοπικών σταθμών ελέγχου ΤΣΕ που θα τοποθετηθούν σε εκατόν εννέα (109) θέσεις του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ερυμάνθου, απ’ όπου θα παρέχεται τοπικός έλεγχος, τηλεχειρισμός και αυτόνομος τοπικός αυτοματισμός. Οι εγκαταστάσεις αυτές αφορούν ένδεκα (11) Γεωτρήσεις, τριάντα εννέα (39) Δεξαμενές, τέσσερα (4) Αντλιοστάσια και πενήντα πέντε (55) εισόδους σε οικισμούς.
-Την προμήθεια και εγκατάσταση Κεντρικού Συστήματος Ελέγχου (ΚΣΕ) που θα τοποθετηθεί στην έδρα του Δήμου στη Χαλανδρίτσα και απ’ όπου θα εκτελείται η παρακολούθηση του συνόλου του εγκατεστημένου συστήματος αυτοματοποίησης του δικτύου ύδρευσης. Επίσης, πέραν του ΚΣΕ που θα εγκατασταθεί στην Χαλανδρίτσα, προβλέπεται η δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης των παραμέτρων λειτουργίας του δικτύων από κάθε «πρωτεύουσα» των πρώην Καποδιστριακών Δήμων ή Κοινοτήτων ήτοι στο Καλέντζι, στο Λεόντιο και το Σταυροδρόμι μέσω του διαδικτύου από υφιστάμενους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Δήμου. Επίσης η συνολική εποπτεία των Δικτύων θα είναι εφικτή μέσω ενός Φορητού Σταθμού Ελέγχου και Προγραμματισμού (ΦΣΕ) τύπου laptop.
– Εκπαίδευση του προσωπικού της Υπηρεσίας
– Τεκμηρίωση – δοκιμαστική λειτουργία του συνολικού προσφερόμενου συστήματος (1 μήνας).

ΨΠ5ΠΩΡΕ-82Χ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ